Kart for Norskekysten til redusert pris 5.Juni!
Publisert 2014-06-01
Av Morten Wiig, sekr.
Navionics tilbyr KNBF og NSF sine medlemmer mulighet til å få sjøkart til rabattert pris.
Navionics tilbyr KNBF og NSF sine medlemmer muligheten til å få sjøkart på sin Iphone, Ipad eller Android til en rabattert pris! Denne muligheten gjelder kun en dag, 5. Juni! Husk denne datoen.
På den 5. Juni tar du Iphone, Ipad eller Android og finner frem Appstore eller Google play butikken, søk etter og last ned gratis appen Navionics Boating! Etter nedlasting, zoomer du inn Norge eller Skagerrak og Kattegat og du vil finne "Norge" eller "Skagerrak og Kattegat" kartene. Vi har rabattert disse kartene 20% spesielt for KNBF og NSF.
Har du allerede en Navionics App for Iphone eller Ipad? Vi gir deg muligheten for 20% rabatt på oppdatering av kartene! Åpne Menu, gå til Upgrades & Apps og velg Navionics+. Du vil da få 12 måneder med oppdatering og SonarCharts (tm).
Benytt også sjansen til å delta i kampanjen "Kartlegg Grunnene". I fjor la Kartverket 1.533 nye grunner i kartene. De anslår også at 35.000 grunner ikke er kartlagt. Disse grunnene forårsaker flere ulykker og skader hvert år. Navionics oppdaterer kontinuerlig sine kart, og dette året vi lanserte kampanjen for å kartlegge grunnene hvor vi ber Norske båtfolk å bidra: Med Navionics app kan du enkelt legge inn grunner og annen lokal informasjon som vil være til nytte for andre som ferdes i området.
Så, husk datoen 5. Juni. Last ned Navionics App, benytt deg av tilbudet på oppdaterte kart og rabatter og bidra til å kartlegge grunnene.