Melding til alle båteiere i Malvik Båtforening: ingen båter på opplagsplassen i vinter!
Publisert 2011-05-23
Av Oddvar Fuglem, Opplagskomitèen
Malvik Båtforening har i vinter dessverre ingen plass for vinterlagring av båter og hengere/krybber. Jernbaneverket skal begynne opprenskingen av kreosot på Nygården i vinter, og vi får derfor ikke disponere vår opplagsplass når dette pågår.
Alle båter, krybber og hengere som båteierne har stående på
opplagsplassen, må fjernes innen 1. november!

NB! Båten kan ligge på sjøen i vinter, for den som ønsker det.

Muligheter i Muruvik havn
Vi har ordnet med en avtale med Muruvik Havn for å lagre båter i Muruvik. Der er det mulighet for lagring enten inne i hall eller utelagring. Det vil medføre en kostnad til hver enkelt medlem som ønsker å benytte seg av lagring i Muruvik:
• Kr. 100,- pr.fot båt for utelagring
• Kr. 150,- pr.fot båt for innelagring

Kostnader til kran for oppsett og utsett kommer i tilegg. For lagring av båter inne i hallen, må båten lagres på henger/vogn. Alle som ønsker lagring i Muruvik må ta kontakt med undertegnede før 20.oktober. Felles oppsett vil bli søndag 24. oktober.