Ny versjon av MBFs hjemmeside
Publisert 2011-07-01
Av webansvarlig
30. juni 2011 ble en ny versjon av båtforeningens hjemmeside lansert, med ny layout og ny funksjonalitet.

Den nye utgaven av www.malvik-baatforening.org har fått en ny og mer moderne layout. I tillegg er det lagt til ny funksjonalitet:

• Menylinja har fått et nytt innslag - Nyhetsarkiv - som gir oversikt over både de ferskeste nyhetene på førstesiden og alle tidligere nyheter (kalt "artikler"). Ved å velge i oversikten på høyre side får en fram mer om den valgte artikkelen/nyheten.

• Øverst til høyre er det en enkel søkefunksjon for søk i artiklene (nyhetene). Skriv inn et søkeord og trykk entertasten. Ei liste over alle artiklene med søkeordet kommer fram, der en kan velge blant disse for å få fram ønsket artikkel.

• Trykkes "Bilder fra alle kameraene" under "webkamera", fås en side som viser små bilder fra alle kameraene samtidig. Under hvert av disse kan en trykke "Stort bilde".

• Det er lagt inn en funksjonalitet for enkel innlegging av nyheter. Dette brukes av web-ansvarlig. De tre ferskeste nyhetene vises på forsiden, de øvrige finner en igjen i "Nyhetsarkiv".